Kåren utlyser fyllnadsval

Är du intresserad av påverkansarbete? Vill du arbeta aktivt för att göra skillnad i din och andras studietid? Då är studentkåren något för dig!

Vi håller nu ett fyllnadsval där vi rekryterar nya ledamöter till studentkårens styrelse. Som ledamot i studentkåren har du oftast ett eller två uppdrag och deltar i styrelsemöten en gång i månaden. Därtill hjälps vi åt med de roliga aktiviteterna, såsom att anordna examensmiddagen för avgångsstudenterna under våren, hålla i luciamys och andra trevligheter. Vi söker dig som är engagerad i dina studier och din sociala tillvaro. Tidigare föreningsarbete är meriterande, men inte ett krav- snarare är detta också en möjlighet att få sådan erfarenhet att sätta på sitt CV. Uppdraget är ideellt i nuläget.

Om du är osäker på vad vi gör eller om du vill vara med går det jättebra att komma och prata med oss och fråga oss om vad vi gör och vad du kan göra. Det går också att kika in under fliken studentkåren >> uppdrag och läsa mer om våra uppdrag. Det är självklart även bra att kolla in vår instagram @gihstudent för att få en uppfattning om vad vi pysslar med.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast fredag den 28 September. Info@karen.gih.se är adressen.