Varför ska jag bli kårmedlem?

Vi tycker det är en god investering att gå med hos oss. Det är tack vare våra medlemmar som vi kan bedriva vårt arbete med att stärka kvalitén på din utbildning och skolans studiesociala miljö. Kåren arbetar idag ideellt utöver studier och extrajobb och era medlemsavgifter är därför avgörande för att vi ska kunna ha en kår, hålla i evenemang, ha en kanslist och bedriva det jobb vi gör. I nuläget är kåren extra aktiv i frågor som rör att införa anonyma tentamen, samt att vi deltar i ombyggnationen av tegelhögen som ska bli ett framtida kårutrymme, men vi driver också alla era vardagsfrågor såklart!

Såhär blir du medlem i studentkåren

Att bli medlem i GIHS kostar 200 kronor/termin eller 350 kronor/läsår Nedan finner du två enkla steg för att bli medlem hos oss. Fungerar de av någon anledning inte är du välkommen att ta kontakt med vårt kansli, antingen via mail info@karen.gih.se eller komma förbi under någon av våra öppettider som du finner längst ner på sidan.

Ny medlem

Gå in via länken https://unicore.mecenat.com/student-area/studentpayment/union/39 och skriv in dina personuppgifter. Följ därefter instruktionerna och genom att det är ett nytt system så kan komplikationer uppstå. Kontakta oss gärna om så är fallet. Det är viktigt att de uppgifter du registrerar överensstämmer med de som du registrerat hos SSSB, om du är registrerad där

Tidigare medlem

Gå in via samma länk ovan. Kontrollera noga att dina uppgifter stämmer. Det är viktigt att de uppgifter du registrerar överensstämmer med de som du registrerat hos SSSB, om du är registrerad där.

Du får ju också massor av förmåner!

Förutom att du ökar möjligheterna för studentinflytande och därmed säkrar en högre kvalitet på din utbildning får du också mängder av förmåner som medlem vid GIH:s studentkår. Du får bland annat rabatterade priser i vår kårshop på kläder och kurslitteratur, tillgång till våra event, medlemskap i GIH IF för bara 25 kr/termin, ett mecenatkort med mängder av rabatter och tillgång till SSSB:s bostadskö.

Engagera dig Mer om studentkårens arbete