Trevlig sommar!

Bästa GIHARE!

Tack för ännu en termin och en annorlunda termin har det varit! Vi hoppas att ni känner att ni fått stöd av oss under denna period. Det har varit tomt på GIH, vi hoppas på att träffa er snart igen.  Sommaren hägrar och studentkåren förbereder sig även för att ta sommarledigt. Även om vi snart tar ledigt är vi tillgängliga via mail och vår kårkanslist kommer gärna in till GIH.

Sommarkurser

Vi vet att flertal studenter, nya som gamla, studerar under sommaren. I detta mail finner ni en bilaga, vilket är ett välkomstbrev från studentkåren.

Examen
Ännu ett stort Grattis till våra studenter som tar examen. Bra jobbat! Vi förstår att det både är glädje och oro, på grund av arbetsmarknaden. Om ni missade ordförandes tal till er kan ni se det via följande länk. Lycka till nu och kom ihåg att ni alltid är välkomna tillbaka till GIH!

Höstterminen och restexaminationer

Till de studenter som försätter sina studier kan vi med glädje meddela att det kommer förmodligen bli mindre distansstudier under höstterminen. Dock måste GIH fortfarande följa alla rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Vi får helt enkelt se hur det utspelar sig beroende på rekommendationer som kommer. Men tanken är att så mycket som möjligt ska ske på plats och om ni har frågor så skriv till oss (läs mer om GIHs rekommendationer här). Du har väl inte heller missat att vissa kurser ger möjlighet till restexaminationer i augusti?

Det kommer även att ske en flytt under sommaren: Studentkåren och mässen kommer flytta till Tegelhögen! Ett roligt besked och något att se framemot, eftersom det bidrar till fler grupprum på GIH. De nya utrymmena är helt nya och fräscha!

Ett kort tack för terminen och en uppmaning att vara en del av GIH-andan

Vi hoppas att många av er hörde vår ordförandes, Emmas, tal under avslutningsceremonin. Emma lyfte upp vår GIH-anda och att det ni studenter som gör GIH till GIH. Vi vill även tacka den före detta kårstyrelsen för deras insatser. Det som åstadkommits är t.ex. förbättrade insatser och stöd för elever med funktionsnedsättningar och förbättrade riktlinjer för examinationer. Det är fortfarande mycket som den nya styrelsen behöver arbete med. Vi ser positivt på att allt fler engagerar sig och vi önskar att fler skulle göra det. Till hösten kommer fler projekt genomföras vilket ger möjlighet till ett större engagemang, både kopplat till utbildningen och studentlivet.

Ha en fin och skön sommar, så ses vi i höst!Vänliga hälsningar,

Kårstyrelsen, GIH IF och KM